Venter trillinger instagram

Når man venter trillinger, og i forvejen har tvillinger, bliver ens …

Michella Meier-Morsi på Instagram: “Når man venter trillinger, og i forvejen har tvillinger, bliver ens verden vendt voldsomt på hovedet🤯⁣⁣To af de faste spørgsmål er:⁣Har I plads til så mange børn i jeres hus?⁣Skal I så have en ny bil/minibus?⁣⁣Svarene er nej og ja.⁣Den sidste går jeg ikke forfærdelig meget op i – det er bare et transportmiddel og endnu en ting på listen, der skal gøres.⁣⁣Men at skulle tage stilling til, hvad vi gør med vores hjem midt i en super følsom tid, har været noget møg.⁣⁣Vi har hele tiden været enige om, at vi ikke skulle flytte, mens jeg var gravid. Det er for meget stress for alle🙈⁣⁣Jeg har brugt måneder på at lege med scenarier, der vil gære det muligt for os at blive her. Bare i et par år. Men uden succes.⁣Og det har gjort helt vildt ondt.⁣⁣For det her er mit første rigtige hjem. Det er her, Mark friede til mig, her vi skabte en familie, her dullerne har spenderet deres første tre år, og her vi får trillingerne.⁣Og nu skal vi sælge vores hjem.⁣⁣Og for at gøre slemt værre, så skal vi med al sandsynlighed forlade København🙈⁣For vi finder helt sikkert ikke et hus med plads til så mange børn her – altså som vi har råd til🥴😅⁣⁣Og en lejlighed midt i byen med fem børn mellem 0 og 3 år er ikke en mulighed🤯⁣Vi skal have en stor aflukket have, en hulens masse kvadratmeter og helst en lille bilfri sti til diverse fritidsaktiviteter.⁣⁣Det føles bare som meget på en gang for en tryghedsnarkoman som mig.⁣Kæmpe familieforøgelse, nyt hjem, ny by, ny børnehave, ny hverdag. ⁣⁣Men i november blev vi enige om, at hvis vi skulle have taget semi-fornuftige salgsbilleder af huset, så var det nu. Inden trillingeudstyret og julepynten😅⁣⁣Så nu er vores dejlige rækkehus på Holmen sat til salg.⁣Indtil videre bare som en skuffesag med lang overtagelse, for vi aner ikke, hvor vi skal flytte hen. Og der er ikke meget til salg🙈⁣⁣Skæbnen ville det altså, at denne københavner-trunte skal være forstadsfrue med fem børn🤣🤣🤣⁣Nu vil jeg prøve at glæde mig til at finde det næste hjem, hvor vores store nye familie kan være lykkelig❤️⁣⁣#trillinger #triplets #tripletpregnancy #gravid #pregnancy #twinmom #tripletmom #pregnantbelly #30weekspregnant #30weeks”

4280 Likes, 81 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “Når man venter trillinger, og i forvejen har tvillinger, …

4,280 Likes, 81 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “Når man venter trillinger, og i forvejen har tvillinger, bliver ens verden vendt voldsomt på hovedet🤯⁣⁣To af de faste spørgsmål er:⁣Har I plads til så mange børn i jeres hus?⁣Skal I så have en ny bil/minibus?⁣⁣Svarene er nej og ja.⁣Den sidste går jeg ikke forfærdelig meget op i – det er bare et transportmiddel og endnu en ting på listen, der skal gøres.⁣⁣Men at skulle tage stilling til, hvad vi gør med vores hjem midt i en super følsom tid, har været noget møg.⁣⁣Vi har hele tiden været enige om, at vi ikke skulle flytte, mens jeg var gravid. Det er for meget stress for alle🙈⁣⁣Jeg har brugt måneder på at lege med scenarier, der vil gære det muligt for os at blive her. Bare i et par år. Men uden succes.⁣Og det har gjort helt vildt ondt.⁣⁣For det her er mit første rigtige hjem. Det er her, Mark friede til mig, her vi skabte en familie, her dullerne har spenderet deres første tre år, og her vi får trillingerne.⁣Og nu skal vi sælge vores hjem.⁣⁣Og for at gøre slemt værre, så skal vi med al sandsynlighed forlade København🙈⁣For vi finder helt sikkert ikke et hus med plads til så mange børn her – altså som vi har råd til🥴😅⁣⁣Og en lejlighed midt i byen med fem børn mellem 0 og 3 år er ikke en mulighed🤯⁣Vi skal have en stor aflukket have, en hulens masse kvadratmeter og helst en lille bilfri sti til diverse fritidsaktiviteter.⁣⁣Det føles bare som meget på en gang for en tryghedsnarkoman som mig.⁣Kæmpe familieforøgelse, nyt hjem, ny by, ny børnehave, ny hverdag. ⁣⁣Men i november blev vi enige om, at hvis vi skulle have taget semi-fornuftige salgsbilleder af huset, så var det nu. Inden trillingeudstyret og julepynten😅⁣⁣Så nu er vores dejlige rækkehus på Holmen sat til salg.⁣Indtil videre bare som en skuffesag med lang overtagelse, for vi aner ikke, hvor vi skal flytte hen. Og der er ikke meget til salg🙈⁣⁣Skæbnen ville det altså, at denne københavner-trunte skal være forstadsfrue med fem børn🤣🤣🤣⁣Nu vil jeg prøve at glæde mig til at finde det næste hjem, hvor vores store nye familie kan være lykkelig❤️⁣⁣#trillinger #triplets #tripletpregnancy #gravid #pregnancy #twinmom #tripletmom #pregnantbelly #30weekspregnant #30weeks”

Michella Meier-Morsi on Instagram: “Der er især to tidspunkter …

Michella Meier-Morsi på Instagram: “Der er især to tidspunkter, hvor jeg finder det en anelse hårdt at have tvillinger.⁣⁣1. Når den ene er syg, og den anden ikke er.⁣Der er deres behov så forskellige, at det er umuligt ikke at skuffe den raske pige😢⁣De sidste par dage har det gået ud over Pippa, som har langet ud efter både os og sin søster. Og det gør så ondt i mit hjerte💔⁣⁣Men der er ikke noget at gøre ved det. Sådan er livet bare.⁣Heldigvis hjælper det på alles humør, når panodilen virker, og vi kan gå en lille tur. Så er der lidt mere ro på.⁣⁣2. Når den raske tvilling bliver smittet af den syge, og får feber akkurat som den første er blevet feberfri 🤦🏼‍♀️⁣⁣Altså vores nuværende situation, hvor Ophelia blev så ked af det over manglende opmærksomhed, at hun var lige ved at kaste op af sit grådanfald.⁣⁣Jeg håber virkelig, at det er en kort febertur, for jeg er seriøst træt nu🥴”

200 Likes, 6 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “Der er især to tidspunkter, hvor jeg finder det en anelse hårdt at have …

200 Likes, 6 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “Der er især to tidspunkter, hvor jeg finder det en anelse hårdt at have tvillinger.⁣⁣1. Når den ene er syg, og den anden ikke er.⁣Der er deres behov så forskellige, at det er umuligt ikke at skuffe den raske pige😢⁣De sidste par dage har det gået ud over Pippa, som har langet ud efter både os og sin søster. Og det gør så ondt i mit hjerte💔⁣⁣Men der er ikke noget at gøre ved det. Sådan er livet bare.⁣Heldigvis hjælper det på alles humør, når panodilen virker, og vi kan gå en lille tur. Så er der lidt mere ro på.⁣⁣2. Når den raske tvilling bliver smittet af den syge, og får feber akkurat som den første er blevet feberfri 🤦🏼‍♀️⁣⁣Altså vores nuværende situation, hvor Ophelia blev så ked af det over manglende opmærksomhed, at hun var lige ved at kaste op af sit grådanfald.⁣⁣Jeg håber virkelig, at det er en kort febertur, for jeg er seriøst træt nu🥴”

Venter trillinger! 10 uger henne – Instagram

Ida Maria Christensen på Instagram: “Venter trillinger! 10 uger henne 😂#triplets #expecting #pregnant #trillinger #trillingegravid #triplesurprise”

55 Likes, 3 Comments – Ida Maria Christensen (@triple_surprise) on Instagram: “Venter trillinger! 10 uger henne #triplets #expecting #pregnant …

55 Likes, 3 Comments – Ida Maria Christensen (@triple_surprise) on Instagram: “Venter trillinger! 10 uger henne 😂#triplets #expecting #pregnant #trillinger #trillingegravid #triplesurprise”

@filippaophelia • Instagram photos and videos

199 Followers, 0 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from @filippaophelia.

Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) • Instagram …

Mor til tvillinger og trillinger⁣ ♡ Efterfødselskroppen • Rectus diastase • Moderskabet • Sustainability⁣ •⁣ Agent: Christina@sisusocial.dk⁣.

Michella Meier-Morsi on Instagram: “Åh hvor jeg glæder mig til …

Michella Meier-Morsi på Instagram: “Åh hvor jeg glæder mig til at komme tilbage til sommerhuset i morgen🤩⁣⁣Klokken 18 står der wienerschnitzler mit alles klar til os i forsamlingshuset – en halv arm med dreng, brasede kartofler og sovs, der sidder fast på kartoflerne🤪⁣Det er dælme sådan man starter en god weekend🥳⁣⁣I morges fandt vi ud af, at sommerhuset for dullerne er ensbetydende med “trampolin, is og strand”🤣🤣🤣⁣Så de har ligesom sat dagsordenen for weekenden!⁣⁣Jeg synes, at det lyder som en fænomenal god plan!⁣⁣Nu skal jeg bare lige have pakket🥴⁣Bliver det med tiden nemmere og hurtigere at tage pakke til eget sommerhus?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#sommerhus #marielyst #marielyststrand #idestrup #idestrupforsamlingshus #twins #tvillinger #twingirls #beach #beachlife #summerhouse #familytime #scandinavianliving #scandinavianlifestyle #tvillingar #tvillingepiger”

238 Likes, 26 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “Åh hvor jeg glæder mig til at komme tilbage til sommerhuset i morgen ⁣ …

238 Likes, 26 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “Åh hvor jeg glæder mig til at komme tilbage til sommerhuset i morgen🤩⁣⁣Klokken 18 står der wienerschnitzler mit alles klar til os i forsamlingshuset – en halv arm med dreng, brasede kartofler og sovs, der sidder fast på kartoflerne🤪⁣Det er dælme sådan man starter en god weekend🥳⁣⁣I morges fandt vi ud af, at sommerhuset for dullerne er ensbetydende med “trampolin, is og strand”🤣🤣🤣⁣Så de har ligesom sat dagsordenen for weekenden!⁣⁣Jeg synes, at det lyder som en fænomenal god plan!⁣⁣Nu skal jeg bare lige have pakket🥴⁣Bliver det med tiden nemmere og hurtigere at tage pakke til eget sommerhus?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#sommerhus #marielyst #marielyststrand #idestrup #idestrupforsamlingshus #twins #tvillinger #twingirls #beach #beachlife #summerhouse #familytime #scandinavianliving #scandinavianlifestyle #tvillingar #tvillingepiger”

Før dullerne blev født, brugte Mark og jeg evigheder på at lave …

Michella Meier-Morsi på Instagram: “Før dullerne blev født, brugte Mark og jeg evigheder på at lave juledekorationer, granguirlander, julefrokost og -godter.⁣Hjemmelavet, smukt og mega overskudsagtigt🎄⁣⁣Jeg var iført tætsiddende kjoler i sarte stoffer, tårnhøje hæle med røde såler og altid nylakerede negle.⁣⁣Nu er granguirlanderne lavet af plastik, juledekorationerne er erstattet af almindelige lysestager, og småkagerne lader vente på sig.⁣⁣Ligesom hælene er skiftet ud med sneakers og gummistøvler, neglene er flækkede, og mine udgroninger er temmelig tarvelige🤣 Den sidste er ny – jeg fik ny hårfarve af at være gravid, men jeg nægter at acceptere, at jeg ikke længere er blond🤪⁣⁣Det hele er blevet det muliges kunst.⁣Vi kunne sikkert sagtens gøre som før – men det ville koste mig tid væk fra børnene og alle mine aftener. Og det har jeg hverken lyst eller overskud til.⁣⁣Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget. ⁣For pigernes ankomst åbnede mine øjne for, hvad jeg spiser, ifører mig, påfører mig og forbruger. Både ift. miljøet og vores families sundhed.⁣⁣Og selvom der stadig bliver diskuteret livligt, om plastik eller gran er bedst for miljøet (vores har allerede holdt tre år, så de bliver mere og mere miljørigtige), så er der ingen tvivl om, hvad vi bør gøre os af tanker, når vi køber tøj.⁣⁣Personligt køber jeg markant mindre tøj – som i næsten ingenting. Og det er hovedsageligt basic pieces. Det skyldes både mangel på tid, penge, lyst og en ændret holdning til forbrug.⁣Men vigtigst af alt, så forsøger jeg udelukkende at købe miljørigtigt og socialt ansvarligt – det giver mig bare bedre samvittighed🤷🏼‍♀️⁣⁣GOTS certificeringen er derfor et hit herhjemme. Og så har jeg efterhånden erfaret, at meget af det tøj, der er produceret i Tencel Lyocel, er vildt behageligt, let at rengøre og nemt at løbe rundt efter to tossede trunter i.⁣⁣I dag nød jeg vores “det muliges kunst” iført verdens blødeste kjole, under min fake granguirlande og med verdens bedste børn.⁣Min julestemning har aldrig været større, og mit hjerte har aldrig været mere fyldt❤️⁣⁣@momsterdk @conservandum_bygreencotton #conservandum⁣#momsterkampagne⁣#momsterxconservandum”

198 Likes, 7 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “Før dullerne blev født, brugte Mark og jeg evigheder på at lave …

198 Likes, 7 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “Før dullerne blev født, brugte Mark og jeg evigheder på at lave juledekorationer, granguirlander, julefrokost og -godter.⁣Hjemmelavet, smukt og mega overskudsagtigt🎄⁣⁣Jeg var iført tætsiddende kjoler i sarte stoffer, tårnhøje hæle med røde såler og altid nylakerede negle.⁣⁣Nu er granguirlanderne lavet af plastik, juledekorationerne er erstattet af almindelige lysestager, og småkagerne lader vente på sig.⁣⁣Ligesom hælene er skiftet ud med sneakers og gummistøvler, neglene er flækkede, og mine udgroninger er temmelig tarvelige🤣 Den sidste er ny – jeg fik ny hårfarve af at være gravid, men jeg nægter at acceptere, at jeg ikke længere er blond🤪⁣⁣Det hele er blevet det muliges kunst.⁣Vi kunne sikkert sagtens gøre som før – men det ville koste mig tid væk fra børnene og alle mine aftener. Og det har jeg hverken lyst eller overskud til.⁣⁣Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget. ⁣For pigernes ankomst åbnede mine øjne for, hvad jeg spiser, ifører mig, påfører mig og forbruger. Både ift. miljøet og vores families sundhed.⁣⁣Og selvom der stadig bliver diskuteret livligt, om plastik eller gran er bedst for miljøet (vores har allerede holdt tre år, så de bliver mere og mere miljørigtige), så er der ingen tvivl om, hvad vi bør gøre os af tanker, når vi køber tøj.⁣⁣Personligt køber jeg markant mindre tøj – som i næsten ingenting. Og det er hovedsageligt basic pieces. Det skyldes både mangel på tid, penge, lyst og en ændret holdning til forbrug.⁣Men vigtigst af alt, så forsøger jeg udelukkende at købe miljørigtigt og socialt ansvarligt – det giver mig bare bedre samvittighed🤷🏼‍♀️⁣⁣GOTS certificeringen er derfor et hit herhjemme. Og så har jeg efterhånden erfaret, at meget af det tøj, der er produceret i Tencel Lyocel, er vildt behageligt, let at rengøre og nemt at løbe rundt efter to tossede trunter i.⁣⁣I dag nød jeg vores “det muliges kunst” iført verdens blødeste kjole, under min fake granguirlande og med verdens bedste børn.⁣Min julestemning har aldrig været større, og mit hjerte har aldrig været mere fyldt❤️⁣⁣@momsterdk @conservandum_bygreencotton #conservandum⁣#momsterkampagne⁣#momsterxconservandum”

@triplets_of_copenhagen • Instagram photos and videos

triplets_of_copenhagen. ‍♀️Maria Nordø Jørstad ❤️Mom to 6 y old boy & 4 y old triplets, Norway Honest family life & women’s health

Michella Meier-Morsi on Instagram: “En uge tilbage ⁣ Bare en …

Michella Meier-Morsi på Instagram: “En uge tilbage🤯⁣Bare en uge mere og så er jeg mor til tvillinger og trillinger🤣🙈⁣⁣Men jeg tror helt ærligt heller ikke, at min krop kan meget mere.⁣Jeg kan knap nok selv komme ud af sengen efterhånden. Og når jeg sidder op for at spise eller sætte hår på dullerne, begynder mine fødder og ben at sove, fordi maven stopper for blodtilførslen derned, når den hviler på benene😅⁣⁣Det er altså en lille smule komisk.⁣⁣Alligevel har jeg ikke kunnet lade være med at smile i dag, for jeg er 34+3, og om en uge skal vores drenge ud til os💙💙💙⁣⁣Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan maven vil føles, når der ikke længere er syv kilo babyer plus det løse derinde.⁣Jeg husker, at jeg var sindssygt øm, da jeg vågnede op efter tvillingernes kejsersnit… men denne graviditetsmave er jo i en anden liga.⁣⁣Jeg er så stolt over, at vi er kommet hertil.⁣Jeg er stolt over, at min krop har kunnet bære vores trio så længe, at de er vokset så flot, at dullerne har taget det hele så imponerende, OG at Mark har kunnet bære hele vores familien… og stadig smiler💪🏻⁣⁣Det giver mig en tro på, at vores snart meget store familie kan alt – så længe vi har hinanden❤️⁣Jeg er simpelthen så heldig😍⁣⁣Forhåbentlig bliver Rip, Rap og Rup i min mave den næste uge🤞🏻⁣Og jeg glæder mig faktisk til at nyde hver eneste lille bevægelse og hver eneste spark.⁣Bare en uge mere til at suge alt det smukke liv til mig.⁣⁣Det er lidt som stilhed før stormen herhjemme, og det vil jeg forsøge at nyde.⁣⁣⁣⁣#trillinger #triplets #tripletpregnancy #twinsandtriplets #gravid #pregnancy #tripletmom #pregnantbelly #pregnantphoto #gravidfoto #34weekspregnant #34weeks #uge34 #maternity #momtobe #trillingar”

… Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “En uge tilbage ⁣ Bare en uge mere og så er jeg mor til tvillinger og trillinger ⁣ ⁣ Men jeg tror…”

21K Likes, 716 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “En uge tilbage🤯⁣Bare en uge mere og så er jeg mor til tvillinger og trillinger🤣🙈⁣⁣Men jeg tror helt ærligt heller ikke, at min krop kan meget mere.⁣Jeg kan knap nok selv komme ud af sengen efterhånden. Og når jeg sidder op for at spise eller sætte hår på dullerne, begynder mine fødder og ben at sove, fordi maven stopper for blodtilførslen derned, når den hviler på benene😅⁣⁣Det er altså en lille smule komisk.⁣⁣Alligevel har jeg ikke kunnet lade være med at smile i dag, for jeg er 34+3, og om en uge skal vores drenge ud til os💙💙💙⁣⁣Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan maven vil føles, når der ikke længere er syv kilo babyer plus det løse derinde.⁣Jeg husker, at jeg var sindssygt øm, da jeg vågnede op efter tvillingernes kejsersnit… men denne graviditetsmave er jo i en anden liga.⁣⁣Jeg er så stolt over, at vi er kommet hertil.⁣Jeg er stolt over, at min krop har kunnet bære vores trio så længe, at de er vokset så flot, at dullerne har taget det hele så imponerende, OG at Mark har kunnet bære hele vores familien… og stadig smiler💪🏻⁣⁣Det giver mig en tro på, at vores snart meget store familie kan alt – så længe vi har hinanden❤️⁣Jeg er simpelthen så heldig😍⁣⁣Forhåbentlig bliver Rip, Rap og Rup i min mave den næste uge🤞🏻⁣Og jeg glæder mig faktisk til at nyde hver eneste lille bevægelse og hver eneste spark.⁣Bare en uge mere til at suge alt det smukke liv til mig.⁣⁣Det er lidt som stilhed før stormen herhjemme, og det vil jeg forsøge at nyde.⁣⁣⁣⁣#trillinger #triplets #tripletpregnancy #twinsandtriplets #gravid #pregnancy #tripletmom #pregnantbelly #pregnantphoto #gravidfoto #34weekspregnant #34weeks #uge34 #maternity #momtobe #trillingar”

Keywords: venter trillinger instagram