Joy mogensen instagram

Joy Mogensen (@joymogensen) • Instagram photos and videos

5194 Followers, 1104 Following, 445 Posts – See Instagram photos and videos from Joy Mogensen (@joymogensen)

Joy Mogensen on Instagram: “Dækker påskebord med onkels …

10. apr. 2022 — 270 Likes, 6 Comments – Joy Mogensen (@joymogensen) on Instagram: “Dækker påskebord med onkels flotte salt-æg i træ Min onkel er …

Joy Mogensen (@joymogensen) • Instagram photos and videos

5200 followers, 1098 following, 445 posts – see Instagram photos and videos …

Joy Mogensen on Instagram: “I disse timer deles de sidste …

Joy Mogensen on Instagram: “I disse timer deles de sidste valgmaterialer ud, og jeg takker for gode snakke henad vejen😊Hvis du bor i Roskilde Kommune og stadig er i tvivl om hvem du skal stemme på, vil jeg gerne give 3 gode grunde til, at Borgmester Tomas Breddam fortjener dit kryds🌹.1) Jeg kender Tomas som en, der tror på dialogen, og han er allermest i sit es, når han er ude og tale med folk.2) Han kæmper for en mere bæredygtig verden og for god velfærd for dem, det har behov. 3) Han har videreført den gode tradition med bredt samarbejde i byrådet om at balancere udvikling og økonomi.Husk at stemme👍🏼💫🤗”

165 Likes, 3 Comments – Joy Mogensen (@joymogensen) on Instagram: “I disse timer deles de sidste valgmaterialer ud, og jeg takker for gode snakke henad …

165 Likes, 4 Comments – Joy Mogensen (@joymogensen) on Instagram: “I disse timer deles de sidste valgmaterialer ud, og jeg takker for gode snakke henad vejen😊Hvis du bor i Roskilde Kommune og stadig er i tvivl om hvem du skal stemme på, vil jeg gerne give 3 gode grunde til, at Borgmester Tomas Breddam fortjener dit kryds🌹.1) Jeg kender Tomas som en, der tror på dialogen, og han er allermest i sit es, når han er ude og tale med folk.2) Han kæmper for en mere bæredygtig verden og for god velfærd for dem, det har behov. 3) Han har videreført den gode tradition med bredt samarbejde i byrådet om at balancere udvikling og økonomi.Husk at stemme👍🏼💫🤗”

Joy Mogensen on Instagram: “Man kan næsten ikke se mig …

Joy Mogensen på Instagram: “Man kan næsten ikke se mig, men det er mig, som glad svinger spaden til 1. spadestik på endnu 44 almene boliger i @roskilde_kommune – Denne gang i den dejlige landsby, Ågerup, lidt nord for Trekroner🏘👍🏼😃 #ikkeforkertvejr #varmtklædtpå #vinter #AlleTidersHjem #AlleTidersRoskilde #mitroskilde #iroskilde #borgmesterliv #udenfilter Tak til fotograf: Jakob Søgaard 🙏🏼”

77 Likes, 1 Comments – Joy Mogensen (@joymogensen) on Instagram: “Man kan næsten ikke se mig, men det er mig, som glad svinger spaden til 1. spadestik på …

77 Likes, 1 Comments – Joy Mogensen (@joymogensen) on Instagram: “Man kan næsten ikke se mig, men det er mig, som glad svinger spaden til 1. spadestik på endnu 44 almene boliger i @roskilde_kommune – Denne gang i den dejlige landsby, Ågerup, lidt nord for Trekroner🏘👍🏼😃 #ikkeforkertvejr #varmtklædtpå #vinter #AlleTidersHjem #AlleTidersRoskilde #mitroskilde #iroskilde #borgmesterliv #udenfilter Tak til fotograf: Jakob Søgaard 🙏🏼”

Joy Mogensen on Instagram

joymogensen Havhingsten på land med domkirken i baggrunden – Tænk sig at …

Joy Mogensen on Instagram: “Sig hej til den lille kommende …

Joy Mogensen on Instagram: “Sig hej til den lille kommende Roskildenser, som til scanningen i dag igen rullede lystigt rundt i min mave🙃 – Måske han/hun kunne mærke hvor glad, jeg er over så mange gode mennesker har valgt at glæde sig med mig over dette lille nye liv💫😘 – Tusind tak🙏🏼 – Jeg har svært ved at finde ord for hvor meget det betyder🍀😌 #Pladstilalle #pladstilforskellighed #AlleTidersVelfærdssamfund #AlleTidersRoskilde”

530 Likes, 71 Comments – Joy Mogensen (@joymogensen) on Instagram: “Sig hej til den lille kommende Roskildenser, som til scanningen i dag igen rullede …

530 Likes, 71 Comments – Joy Mogensen (@joymogensen) on Instagram: “Sig hej til den lille kommende Roskildenser, som til scanningen i dag igen rullede lystigt rundt i min mave🙃 – Måske han/hun kunne mærke hvor glad, jeg er over så mange gode mennesker har valgt at glæde sig med mig over dette lille nye liv💫😘 – Tusind tak🙏🏼 – Jeg har svært ved at finde ord for hvor meget det betyder🍀😌 #Pladstilalle #pladstilforskellighed #AlleTidersVelfærdssamfund #AlleTidersRoskilde”

Mit yndlingsmotiv fra billederne af @socialdemokratiet ‘s historie

Joy Mogensen på Instagram: “Mit yndlingsmotiv fra billederne af @socialdemokratiet ‘s historie🌹 – Billedet hænger i Socialdemokratiets gruppeværelse i @folketinget og forestiller Krag, der står i en å og maler drømmen om parcelhus og det gode liv med selskab i haven❤️ Jeg er vild med det, fordi det forener natur, kultur og hverdagen; præcis som socialdemokratisk politik altid søger at gøre.Jeg bliver stolt og ydmyg af at se på det, fordi det skildrer statsmanden og haveselskabet på præcis samme måde som vi alle ser hinanden i Danmark; som et lille menneske i den store verden🙌🏼😌#kunstinspiration”

156 Likes, 10 Comments – Joy Mogensen (@joymogensen) on Instagram: “Mit yndlingsmotiv fra billederne af @socialdemokratiet ‘s historie – Billedet hænger i …

156 Likes, 10 Comments – Joy Mogensen (@joymogensen) on Instagram: “Mit yndlingsmotiv fra billederne af @socialdemokratiet ‘s historie🌹 – Billedet hænger i Socialdemokratiets gruppeværelse i @folketinget og forestiller Krag, der står i en å og maler drømmen om parcelhus og det gode liv med selskab i haven❤️ Jeg er vild med det, fordi det forener natur, kultur og hverdagen; præcis som socialdemokratisk politik altid søger at gøre.Jeg bliver stolt og ydmyg af at se på det, fordi det skildrer statsmanden og haveselskabet på præcis samme måde som vi alle ser hinanden i Danmark; som et lille menneske i den store verden🙌🏼😌#kunstinspiration”

Joy Mogensen on Instagram: “Når man skal lave noget nyt …

Joy Mogensen on Instagram: “Når man skal lave noget nyt, stort og svært, er det tit godt at have noget velkendt med i hånden😌 – Det havde jeg heldigvis til Folketingets Åbningsgudstjeneste🙏🏼 – Nemlig den salmebog, som min mor fik i konfirmationsgave i 1959, og som hun gav videre til mig ved min konfirmation i 1994📖Som I kan se, er vores navne og konfirmationsforberedelse indgraveret med guldbogstaver. Det blev min mor lovet ved hendes konfirmation, men der blev aldrig råd til det, mens hun boede hjemme, så begge navne og datoer kom først til ved min konfirmation. Tak fordi jeg og min familie lever i et land, hvor sådan en sangbog kan komme med til åbning af landets lovgivende forsamling🙏🏼🌹😊 Det forpligter, og det vil jeg gøre mit ypperste for at leve op til🤓”

170 Likes, 18 Comments – Joy Mogensen (@joymogensen) on Instagram: “Når man skal lave noget nyt, stort og svært, er det tit godt at have noget velkendt med …

170 Likes, 18 Comments – Joy Mogensen (@joymogensen) on Instagram: “Når man skal lave noget nyt, stort og svært, er det tit godt at have noget velkendt med i hånden😌 – Det havde jeg heldigvis til Folketingets Åbningsgudstjeneste🙏🏼 – Nemlig den salmebog, som min mor fik i konfirmationsgave i 1959, og som hun gav videre til mig ved min konfirmation i 1994📖Som I kan se, er vores navne og konfirmationsforberedelse indgraveret med guldbogstaver. Det blev min mor lovet ved hendes konfirmation, men der blev aldrig råd til det, mens hun boede hjemme, så begge navne og datoer kom først til ved min konfirmation. Tak fordi jeg og min familie lever i et land, hvor sådan en sangbog kan komme med til åbning af landets lovgivende forsamling🙏🏼🌹😊 Det forpligter, og det vil jeg gøre mit ypperste for at leve op til🤓”

Kære Joy Mogensen – Søs Fenger on Instagram

Søs Fenger on Instagram: “Kære Joy MogensenJeg spillede på plænen i Tivoli i fredags. Der var mødt masser af mennesker op men mange kunne ikke få plads da folk skulle sidde med afstand. De måtte ikke synge med og de måtte ikke rejse sig op. Det er forhold, vi har været nødt til at acceptere og som jeg har støttet. Nu ser jeg fodboldkampene på TV og jeg kan simpelthen ikke få det til at give mening. Kan du eller nogen andre forklare mig, hvordan der kan gøres så enormt stor forskel? Jeg ved godt, at I er nødt til at tilgodese de mange fodboldfans og at der ville blive oprørsagtige tilstande, hvis I pressede restriktioner ned over hovedet på dem. Men hvorfor skal vi musikere og arrangører STADIG være bundet af strenge regler og indskrænkede forhold? Også til udendørs arrangementer ? Jeg forstår det ikke. Hilsen Søs @joymogensen”

1104 Likes, 97 Comments – Søs Fenger (@sosfengerofficial) on Instagram: “Kære Joy Mogensen Jeg spillede på plænen i Tivoli i fredags.

1,102 Likes, 96 Comments – Søs Fenger (@sosfengerofficial) on Instagram: “Kære Joy MogensenJeg spillede på plænen i Tivoli i fredags. Der var mødt masser af mennesker op men mange kunne ikke få plads da folk skulle sidde med afstand. De måtte ikke synge med og de måtte ikke rejse sig op. Det er forhold, vi har været nødt til at acceptere og som jeg har støttet. Nu ser jeg fodboldkampene på TV og jeg kan simpelthen ikke få det til at give mening. Kan du eller nogen andre forklare mig, hvordan der kan gøres så enormt stor forskel? Jeg ved godt, at I er nødt til at tilgodese de mange fodboldfans og at der ville blive oprørsagtige tilstande, hvis I pressede restriktioner ned over hovedet på dem. Men hvorfor skal vi musikere og arrangører STADIG være bundet af strenge regler og indskrænkede forhold? Også til udendørs arrangementer ? Jeg forstår det ikke. Hilsen Søs @joymogensen”

Keywords: joy mogensen instagram