Emil fra den store bagedyst 2020 instagram

Emil Obel (@emil.obel) • Instagram photos and videos

73.2k Followers, 711 Following, 873 Posts – See Instagram photos and videos from Emil Obel (@emil.obel) … Bagedysten. Syrensaft’s profile picture.

Emil Ussing (@emil.ussing) • Instagram photos and videos

4922 Followers, 774 Following, 29 Posts – See Instagram photos and videos from Emil Ussing (@emil.ussing)

️bagedyst hyldest⭐️ i – Emil Obel on Instagram

Emil Obel på Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver lørdag kl. 20 på @dr1tv, har jeg valgt at nyfortolke min yndlingskage fra hver af de otte tidligere vindere, som en hyldest til mit alle tiders yndlings tv-program og dets deltagere. Hver fredag vil jeg dele min version af en tidligere vinders kage her på min Instagram @emil.obel med opskrift på min blog emilobel.dkSom en hyldest til tredje sæsons vinder, @tobias_hamann, har jeg nyfortolket hans russiske borscht-kage som han lavede i sæsonens rejseprogram. Tobias blev nemlig særligt kendt for hans eksperimenterende og eksotiske smagskombinationer og ekstremt moderne og gennemtænkte udseender, som var inspireret af hans mange udenlandsrejser. Kagen består af en nøddebund, mørk chokoladeganache, rødbedemousse, solbærglaze, stribet lagkagebund og guld chokoladedekorationer.”

5941 Likes, 102 Comments – Emil Obel (@emil.obel) on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, …

5,940 Likes, 102 Comments – Emil Obel (@emil.obel) on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver lørdag kl. 20 på @dr1tv, har jeg valgt at nyfortolke min yndlingskage fra hver af de otte tidligere vindere, som en hyldest til mit alle tiders yndlings tv-program og dets deltagere. Hver fredag vil jeg dele min version af en tidligere vinders kage her på min Instagram @emil.obel med opskrift på min blog emilobel.dkSom en hyldest til tredje sæsons vinder, @tobias_hamann, har jeg nyfortolket hans russiske borscht-kage som han lavede i sæsonens rejseprogram. Tobias blev nemlig særligt kendt for hans eksperimenterende og eksotiske smagskombinationer og ekstremt moderne og gennemtænkte udseender, som var inspireret af hans mange udenlandsrejser. Kagen består af en nøddebund, mørk chokoladeganache, rødbedemousse, solbærglaze, stribet lagkagebund og guld chokoladedekorationer.”

Emil Obel on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I …

Emil Obel på Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver lørdag kl. 20 på @dr1tv, har jeg valgt at nyfortolke min yndlingskage fra hver af de otte tidligere vindere, som en hyldest til mit alle tiders yndlings tv-program og dets deltagere. Hver fredag vil jeg dele min version af en tidligere vinders kage her på min Instagram @emil.obel med opskrift på min blog emilobel.dk Som en hyldest til sidste års vinder, @frederikke_legaard, har jeg valgt at nyfortolke hendes fantastiske skovsø-kage. Frederikke blev særligt kendt for hendes kunstneriske kager og elegante formsprog, hvorfor jeg har ladet mig inspirere af det bølgende vand, de eventyrlige åkander og gået meget op i kagens form og farver. Samtidigt har jeg også søgt inspiration i den kage jeg selv var til bagedyst-casting med i 2018 og smagene fra den kage @albertemtoft lavede i det Svenske program i Bagedysten 2018. Kagen består af en mandel-nøddebund, karamelganache med et hint af kantarel, hindbær-blåbærmousse, spray-glaze og chokoladeskulptur i hvid- og mørk chokolade🌸🌱Derudover har jeg brug for din hjælp til at bestemme hvilken kage jeg skal nyfortolke i næste uge ved finalen! Skriv dit bud i en kommentar herunder, så laver jeg en afstemning med de mest populære kager på mandag! Det kan både være et vildt mesterværk, en sjov hemmelig udfordring eller en af mine egne opfindelser!”

4603 Likes, 58 Comments – Emil Obel (@emil.obel) on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver …

4,603 Likes, 58 Comments – Emil Obel (@emil.obel) on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver lørdag kl. 20 på @dr1tv, har jeg valgt at nyfortolke min yndlingskage fra hver af de otte tidligere vindere, som en hyldest til mit alle tiders yndlings tv-program og dets deltagere. Hver fredag vil jeg dele min version af en tidligere vinders kage her på min Instagram @emil.obel med opskrift på min blog emilobel.dk Som en hyldest til sidste års vinder, @frederikke_legaard, har jeg valgt at nyfortolke hendes fantastiske skovsø-kage. Frederikke blev særligt kendt for hendes kunstneriske kager og elegante formsprog, hvorfor jeg har ladet mig inspirere af det bølgende vand, de eventyrlige åkander og gået meget op i kagens form og farver. Samtidigt har jeg også søgt inspiration i den kage jeg selv var til bagedyst-casting med i 2018 og smagene fra den kage @albertemtoft lavede i det Svenske program i Bagedysten 2018. Kagen består af en mandel-nøddebund, karamelganache med et hint af kantarel, hindbær-blåbærmousse, spray-glaze og chokoladeskulptur i hvid- og mørk chokolade🌸🌱Derudover har jeg brug for din hjælp til at bestemme hvilken kage jeg skal nyfortolke i næste uge ved finalen! Skriv dit bud i en kommentar herunder, så laver jeg en afstemning med de mest populære kager på mandag! Det kan både være et vildt mesterværk, en sjov hemmelig udfordring eller en af mine egne opfindelser!”

Emil Obel on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I …

Emil Obel på Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver lørdag kl. 20 på DR1, har jeg valgt at nyfortolke min yndlingskage fra hver af de otte tidligere vindere, som en hyldest til mit alle tiders yndlings tv-program og dets deltagere. Hver fredag vil jeg dele min version af en tidligere vinders kage her på min Instagram @emil.obel med opskrift på min blog emilobel.dkSom en hyldest til fjerde sæsons vinder, @livmartine, har jeg valgt at nyfortolke og kombinere to af hendes kager, nemlig hendes Pandekagehus og Rapunzelkage. Liv blev særligt kendt for hendes meget personlige og eventyrlige kager, hvorfor jeg netop har valgt at tage udgangspunkt i disse to kager der ud over brødrene Grimms eventyr, var inspireret af barndomsminder og hendes bedsteforældre Hans og Grethes eget bageri. Tårnet er lavet af peberkagedej, måler +50 cm, og er pyntet med skumfidushår, chokoladejord, chokoladetræer og pistaciemos🍂🌛🍁”

3592 Likes, 42 Comments – Emil Obel (@emil.obel) on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver …

3,589 Likes, 42 Comments – Emil Obel (@emil.obel) on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver lørdag kl. 20 på DR1, har jeg valgt at nyfortolke min yndlingskage fra hver af de otte tidligere vindere, som en hyldest til mit alle tiders yndlings tv-program og dets deltagere. Hver fredag vil jeg dele min version af en tidligere vinders kage her på min Instagram @emil.obel med opskrift på min blog emilobel.dkSom en hyldest til fjerde sæsons vinder, @livmartine, har jeg valgt at nyfortolke og kombinere to af hendes kager, nemlig hendes Pandekagehus og Rapunzelkage. Liv blev særligt kendt for hendes meget personlige og eventyrlige kager, hvorfor jeg netop har valgt at tage udgangspunkt i disse to kager der ud over brødrene Grimms eventyr, var inspireret af barndomsminder og hendes bedsteforældre Hans og Grethes eget bageri. Tårnet er lavet af peberkagedej, måler +50 cm, og er pyntet med skumfidushår, chokoladejord, chokoladetræer og pistaciemos🍂🌛🍁”

Emil Obel on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I …

Emil Obel on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver lørdag kl. 20 på @dr1tv, har jeg valgt at nyfortolke min yndlingskage fra hver af de otte tidligere vindere, som en hyldest til mit alle tiders yndlings tv-program og dets deltagere. Hver fredag vil jeg dele min version af en tidligere vinders kage her på min Instagram @emil.obel med opskrift på min blog emilobel.dk Som en hyldest til femte sæsons vinder, Sune Demant, har jeg valgt at nyfortolke og kombinere to af hans mest mindeværdige kager – hans xocolatl tærte og mirror glaze kage. Sune blev særligt kendt for hans skæve tankegang og brug af moderne teknikker som eksempelvis tofarvet spiderweb-glaze, hvorfor jeg netop har brugt denne teknik på min tærte. Tærten består af kakaomørdej, kokosfrangipane, krydret chokolademousse, spiderweb-glaze og en edderkop i isomalt🕷🕸 #emilobel #denstorebagedyst #halloween #mirrorglaze #spider #spiderweb”

4159 Likes, 49 Comments – Emil Obel (@emil.obel) on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver …

4,159 Likes, 49 Comments – Emil Obel (@emil.obel) on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver lørdag kl. 20 på @dr1tv, har jeg valgt at nyfortolke min yndlingskage fra hver af de otte tidligere vindere, som en hyldest til mit alle tiders yndlings tv-program og dets deltagere. Hver fredag vil jeg dele min version af en tidligere vinders kage her på min Instagram @emil.obel med opskrift på min blog emilobel.dk Som en hyldest til femte sæsons vinder, Sune Demant, har jeg valgt at nyfortolke og kombinere to af hans mest mindeværdige kager – hans xocolatl tærte og mirror glaze kage. Sune blev særligt kendt for hans skæve tankegang og brug af moderne teknikker som eksempelvis tofarvet spiderweb-glaze, hvorfor jeg netop har brugt denne teknik på min tærte. Tærten består af kakaomørdej, kokosfrangipane, krydret chokolademousse, spiderweb-glaze og en edderkop i isomalt🕷🕸 #emilobel #denstorebagedyst #halloween #mirrorglaze #spider #spiderweb”

Emil Obel on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I …

Emil Obel på Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver lørdag kl. 20 på @dr1tv, har jeg valgt at nyfortolke min yndlingskage fra hver af de otte tidligere vindere, som en hyldest til mit alle tiders yndlings tv-program og dets deltagere. Hver fredag vil jeg dele min version af en tidligere vinders kage her på min Instagram @emil.obel med opskrift på min blog emilobel.dkSom vinder af syvende sæson af bagedysten, har jeg valgt af nyfortolke mine glazede moussebomber, som var en af de kager jeg modtog aller bedst kritik på fra dommerne og jer derhjemme. Opgaven lød på moussebomber med glaze, hvilket jeg tolkede bogstaveligt og lavede tegneserieagtige bomber med smag af varme krydderier og mørke bær. Kagerne her består af en krydret chokoladecremeux, solbærmousse med balsamico og en sprød chokoladeskal💣🔥💥”

3704 Likes, 42 Comments – Emil Obel (@emil.obel) on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver …

3,704 Likes, 42 Comments – Emil Obel (@emil.obel) on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes hver lørdag kl. 20 på @dr1tv, har jeg valgt at nyfortolke min yndlingskage fra hver af de otte tidligere vindere, som en hyldest til mit alle tiders yndlings tv-program og dets deltagere. Hver fredag vil jeg dele min version af en tidligere vinders kage her på min Instagram @emil.obel med opskrift på min blog emilobel.dkSom vinder af syvende sæson af bagedysten, har jeg valgt af nyfortolke mine glazede moussebomber, som var en af de kager jeg modtog aller bedst kritik på fra dommerne og jer derhjemme. Opgaven lød på moussebomber med glaze, hvilket jeg tolkede bogstaveligt og lavede tegneserieagtige bomber med smag af varme krydderier og mørke bær. Kagerne her består af en krydret chokoladecremeux, solbærmousse med balsamico og en sprød chokoladeskal💣🔥💥”

Emil Obel on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I …

Emil Obel på Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes fra i morgen kl. 20 på @dr1tv, har jeg valgt at nyfortolke min yndlingskage fra hver af de otte tidligere vindere, som en hyldest til mit alle tiders yndlings tv-program og dets deltagere. Hver fredag vil jeg dele min version af en tidligere vinders kage her på min Instagram @emil.obel med opskrift på min blog emilobel.dk🥇Som en hyldest til første sæsons vinder, Nana Frolov Christensen, har jeg valgt at nyfortolke hendes smukke lagkage, hun lavede som mesterværk i første program af bagedysten nogensinde. Nana blev særligt kendt for hendes kreative, elegante og grafiske kager, hvorfor jeg har valgt at tage udgangspunkt i kagens grafiske skrå vinkel og den elegante sløjfe på toppen. Kagen består af en glutenfri brownie, hasselnøddepraline, blåbærkompot, blåbærmousse, glaze og pynt af pastillage💜#denstorebagedyst #bagedyst #nanafrolovchristensen #emilobel #lagkage”

3065 Likes, 39 Comments – Emil Obel (@emil.obel) on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes fra …

3,064 Likes, 39 Comments – Emil Obel (@emil.obel) on Instagram: “⭐️BAGEDYST HYLDEST⭐️ I anledning af den nye sæson af Den store bagedyst, der sendes fra i morgen kl. 20 på @dr1tv, har jeg valgt at nyfortolke min yndlingskage fra hver af de otte tidligere vindere, som en hyldest til mit alle tiders yndlings tv-program og dets deltagere. Hver fredag vil jeg dele min version af en tidligere vinders kage her på min Instagram @emil.obel med opskrift på min blog emilobel.dk🥇Som en hyldest til første sæsons vinder, Nana Frolov Christensen, har jeg valgt at nyfortolke hendes smukke lagkage, hun lavede som mesterværk i første program af bagedysten nogensinde. Nana blev særligt kendt for hendes kreative, elegante og grafiske kager, hvorfor jeg har valgt at tage udgangspunkt i kagens grafiske skrå vinkel og den elegante sløjfe på toppen. Kagen består af en glutenfri brownie, hasselnøddepraline, blåbærkompot, blåbærmousse, glaze og pynt af pastillage💜#denstorebagedyst #bagedyst #nanafrolovchristensen #emilobel #lagkage”

Kan du huske Emil fra Den store bagedyst? Nu bager han for …

Kan du huske Emil fra Den store bagedyst? Nu bager han for dronningen | Kultur | DR

5. okt. 2019 — Og at det pludselig ikke kun er venner og bekendte, der kigger med på ens Instagram, siger han. Nerverne sad uden på tøjet, da Emil Obel lagde …

Siden sin sejr i Den store bagedyst sidste år har kagekarrieren virkelig taget fart for Emil Obel.

Keywords: emil fra den store bagedyst 2020 instagram, emil fra bagedysten 2018 instagram, emil fra den store bagedyst 2018 instagram